Een hele goede nacht en dag gehad gelukkig!

Eindelijk weer naar een aantal dagen echt lang achter elkaar kunnen slapen. En wakker worden zonder pijn is ook al wel weer even terug. Natuurlijk wel weer meteen naar beneden gegaan om een koelpack te pakken en proberen om op de bank te slapen, maar dat lukte helaas niet. Wel kon ik weer even slapen boven op bed. En daar heb ik wel weer de hele tijd gekoeld en me voorgenomen om vandaag echt zo weinig mogelijk te doen, want een hele dag rust houden kan ik eigenlijk niet. Verplicht stil zitten is niks voor mij.

’s Middags heb ik heerlijk even voetbal gekeken en ook wat programma’s terug gekeken. Ook heb ik redelijk vaak de brace afgedaan, zodat ik mijn oefeningen kon doen. Ik pak dit langzaam weer op, want de afgelopen dagen heb ik het niet echt kunnen doen door de vervelende pijn die ik de hele dag door had. Daarna ben ik weer lekker gaan hangen en voetbal kijken.

’s Avonds een heerlijk soepje gegeten en even gekoeld, want ik kreeg een beetje pijn. Ik koel nu liever dan dat ik aan de pijnstillers zit tenzij het met koelen veel te lang duurt neem ik ze. En dat was vandaag het geval helaas.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.