Goede nacht, pijnlijke ochtend en goede dag!

Weer een goede nacht gehad, alleen ik werd wakker met veel pijn. Ben direct naar beneden gegaan en heb weer een koelpack gepakt en ben weer boven op mijn bed gaan liggen koelen en een pijnstiller genomen. Gelukkig was na een tijdje de pijn weer weg en kon ik weer lekker liggen.

Iets voor half 11 werd ik door de fysio gebeld dat hij reactie had gehad van prof. dr. Bellemans over het protocol dat we moeten volgen. Hij zei dat wij het normale protocol van een kruisband revalidatie moeten aanhouden, maar dan versnelt mogen uitvoeren en dat gaan we natuurlijk ook doen! Ook stond er in de mail iets over mijn brace. Ik mag hem afdoen zodra ik pijnvrij kan lopen, helaas is dit nog niet het geval, maar het duurt niet lang meer! De brace is namelijk voor de veiligheid en stevigheid. Het geen dat ze aan mijn knie hebben gedaan is allemaal al sterk genoeg dus daarvoor is het niet.

’s Middags ging ik weer naar de fysio toe. Hier hebben we het nog even over de mail gehad en heeft hij de mail naar mijn ouders gestuurd. Verder deden we de normale oefeningen die ik al had, maar ook weer wat nieuwe oefeningen. Een van deze oefeningen is het trainen van de kuitspieren. Ook heb ik oefeningen meegekregen om mijn knie weer te laten wennen aan het gewicht dat het moet gaan dragen zodra ik moet lopen. Deze oefeningen zijn een van de laatste oefeningen die ik nog moet doen voordat ik weer mag lopen. De fysio was ook zeer tevreden over het buigen en strekken van de knie.

IMG_0697

’s Avonds weer gewoon een rustige waar ik nog even mijn oefeningen heb gedaan en verder veel koelen om het vocht eruit te krijgen. Daarna weer hangen op de bank.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.