Helaas weer een slechte nacht gehad..

Na een paar dagen goed geslapen te hebben toch weer een avond slecht geslapen. Dit kwam vooral door de pijn die ik ’s nachts had. En wakker geworden met nog meer pijn. Direct een pijnstiller genomen en daarna naar beneden gegaan om te koelen en nog even een uurtje op de bank geslapen. De rest van de ochtend veel gekoeld, zodat ik ’s middags weinig pijn zou hebben en gelukkig was dat ook zo.

’s Middags heb ik weer redelijk veel gelopen, want we moesten boodschappen doen en allerlei andere dingetjes halen in het dorp. En je kan de auto niet overal parkeren dus dan moet je lopen. Helemaal niet erg, want het is alleen maar goed voor me. Verder heb ik na de boodschappen even lekker op de bank gelegen. Ik was vooral moe toen we terug waren. Verder heb ik niet heel veel gedaan in de middag.

Gisteren had mijn mijn moeder nog even naar de huisarts gebeld, want de hechtingen mogen eruit. Ze heeft een afspraak gemaakt voor morgenmiddag 1 uur. Hopen dat ik daarna gewoon zonder een raar gevoel ook zonder brace onder een deken kan liggen, want doordat de hechtingen dan raar gaan zitten door het deken ligt het ook helemaal niet lekker en draai ik heel veel.

’s Avonds heerlijk gegeten en daarna lekker op de bank gaan liggen en voetbal gaan kijken. Altijd fijn als er ’s avonds voetbal op televisie is. Gaat een avond veel sneller en het is gewoon leuk om het te kijken.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Sinds een paar dagen houd ik mijn revalidatie ook bij om mijn Instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.