Weer een nacht met weinig slaap.. Pijnstillers helpen niet en koelen ook niet. Alles werkt alleen als ik ’s ochtends maar van de narigheid naar beneden ga om te koelen en daar probeer te slapen. En dan kan ik soms niet eens slapen. Gelukkig kan ik vaak nog even slapen als ik later weer boven in bed ga liggen. Anders was ik elke dag heel moe en had ik weinig energie om iets te doen.

’s Middags ben ik samen met mijn moeder naar de huisarts geweest, want mijn hechtingen mochten eruit! Nu moeten de alleen de onderhuidse hechtingen nog oplossen. Ze had wel wat moeite om de hechtingen los te maken, want ze zaten heel strak op de huid.  Terug van de huisarts kwam een vriend langs. Samen met hem heb ik een aantal potjes FIFA gedaan. Dit ging aan mijn kant wel goed. Verder heb ik op de bank gehangen en nog even een ander spelletje gedaan op de xbox.

’s Avonds ben ik naar SDC geweest, want mijn broer had een wedstrijd en daar ben ik even gaan kijken. Niet heel lang, want hij werd gewisseld dus zodra hij eruit was ging ik weer weg. Ik had namelijk ook nog een verjaardag. Rond half 9 werd ik door mijn vriendin gebracht en ben daar tot ongeveer kwart over 10 geweest. Het was wel lekker om er weer even tussenuit te zijn, want dat thuis hangen begin ik ook al wel een beetje zat te worden. Thuis heb ik nog even voetbal gekeken op bed.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Sinds een paar dagen houd ik mijn revalidatie ook bij om mijn Instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.