Eindelijk weer een avond goed kunnen slapen. Nog steeds niet echt uitslapen, maar zonder wakker te worden slapen tot 7 uur vind ik een goede stap. Meteen de oefeningen even gedaan. Heerlijk om dat op de vroege morgen te doen. Daarna lekker naar beneden gegaan om te ontbijten en even rustig een spelletje op de xbox te spelen. Ik slaap helaas nog wel met de brace, omdat ik het nog een beetje eng vindt om zonder brace te slapen. Ik ben een beetje bang dat ik een verkeerde beweging maak waardoor ik veel pijn krijg. Ik wil de komende nacht proberen zonder brace te slapen en als dat goed gaat houd ik dat ook zo.

’s Middags mocht ik weer naar de fysio. Hij was zeer tevreden over de vooruitgang van mijn knie. Alles gaat steeds beter en makkelijker. Ik kon 1 week terug nog met moeite mijn been op tillen, maar nu gaat dat ook steeds makkelijker. Ook heb ik weer wat nieuwe oefeningen meegekregen die ik vanuit de stoel kan doen. Dus ook als ik volgende week weer naar school moet kan ik tijdens de lessen oefeningen doen. Nadat hij naar mijn knie had gekeken en we de normale oefeningen hadden gedaan gingen we naar de zaal. Ik mocht weer op de hometrainer fietsen!! De trapper was natuurlijk wat verzet, want ik kan mijn knie nog niet volledig buigen, 90 graden red ik net wel net niet. 10 minuten moest ik fietsen en ik was na de 10 minuten gewoon al moe.. Het voelde wel weer lekker om wat te kunnen doen en het mijn knie kon het gewoon allemaal aan zonder pijn. Ook ik ben zeer tevreden en had eigenlijk niet gedacht dat ik dit al na 2 weken zou doen. Ik ben namelijk al een keer aan mijn kruisband geopereerd, maar dan met de hamstring techniek. De eerste 2 weken na deze operatie nam ik nog veel pijnstillers de hele dag door en lag ik veel op de bank met pijn.

IMG_0719

’s Avonds niet zo heel veel gedaan. Alleen beetje liggen op de bank en mijn knie een beetje buigen om het wat soepeler te krijgen. Het is nog wel een beetje pijnlijk, want als ik mijn been lang gestrekt heb is de buitenkant van mijn knie een beetje stijf. Daar hebben ze namelijk ook nog wat gehecht. Dus als ik hem weer wil buigen moet het eerst een beetje los komen, maar zodra dat ik gebeurt voelt het weer goed en normaal aan.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Sinds een paar dagen houd ik mijn revalidatie ook bij om mijn Instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.