2 weken geleden ben ik geopereerd en afgelopen nacht heb ik voor het eerst pas echt een goede nacht gehad. Zonder pijn en lang aan één stuk door kunnen slapen. Ik werd heerlijk wakker zonder pijn, terwijl ik voor het eerst zonder brace heb geslapen en wel een beetje bang was dat ik een rare beweging zou maken in mijn slaap. Ik heb de rest van de ochtend nog even de oefeningen gedaan en ben daarna gaan ontbijten.

’s Middags heb ik veel mijn brace afgehad, omdat het buiten warm was, werd het onder de brace nog warmer dus hij zat niet zo heel lekker. Ik moet toch afbouwen met het dragen van de brace dus een goed begin. Toch doe ik de brace wel om als we ergens heen gaan zoals naar het dorp waar je altijd wel een stukje moet lopen. Verder heb ik ’s middags vooral spelletjes gespeeld of op de bank gelegen, want het was mij iets te warm buiten om met de krukken door het dorp te gaan lopen. Aan het eind van de middag werd ik naar huis gebracht. Ik ben thuis totdat we gingen eten een spelletje gaan spelen op de xbox en na het eten ook nog even.

Vanavond heb ik voor het eerst alleen gedoucht! De afgelopen paar keer heb ik nog hulp gehad van mijn moeder, want ik kon toen nog niet op mijn beide benen staan en nu kan dat wel. Alleen ik kan nog niet lopen..

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Sinds een paar dagen houd ik mijn revalidatie ook bij om mijn Instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.