Weer een nacht goed kunnen slapen. Alleen niet tot heel laat, maar dat maakt niet uit. Kon ik lekker vroeg naar SDC om bij mijn zusje haar eerste voetbalwedstrijd te gaan kijken met mijn moeder. Helaas heeft ze dik verloren, maar wel 1 doelpunt gescoord! Hartstikke goed voor de eerste keer. Na die wedstrijd zijn we weer naar huis gegaan. Hier heeft mijn vriendin me opgehaald om boodschappen te gaan doen en daarna gingen we eten bij haar opa en oma.

’s Middags zijn we samen met haar moeder en zus naar de Beeldentuin in Garderen geweest. Heel gezellig en even een uitje, want zoveel kan ik niet en als ik wel iets kan is het altijd wel leuk! Door de warmte heb ik een groot gedeelte van de middag mijn brace afgehad, want het werd wel heel warm onder de bandjes die over mijn been heen zitten. Nadat we bij de Beeldentuin zijn geweest zijn we naar mijn huis gegaan. Hier hebben we een potje FIFA tegen elkaar gedaan die ik dik heb gewonnen natuurlijk. We gingen daarna al snel eten. Heerlijk barbecuen na zon warme dag is toch wel echt een goede afsluiter!

Na het eten was het dan zover. Ik ging proberen te lopen zonder krukken en met succes! Het ging allemaal goed. Het zit sowieso allemaal al goed in de knie, want alles is heel stevig, misschien wel beter dan mijn andere knie. Het is toch het dingetjes dat je net 2 weken geleden geopereerd bent en dat je dan al weer gaat lopen. De vorige keer duurde het zeker 4/6 weken voor dat ik weer een beetje begon te lopen. En nu naar 2 weken al!! Ik ben nog niet helemaal van de krukken af, want als ik ergens heen ga blijf ik de krukken toch wel meenemen, want ik vind het nog steeds wel een beetje eng om te lopen zonder krukken. Ik moet er alleen nog even aan wennen en ook het knopje in mijn hoofd omdraaien dat het kan. Heel soepel loop ik ook nog niet, maar dat komt met de tijd wel.

 

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn Instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.