Goed kunnen slapen. Dus een goed begin van mijn laatste vakantiedag, want morgen moet ik weer naar school. Het was ook nog eens een mooie zonnige dag. Hele dag lekker buiten kunnen zitten en spelletjes doen of voetbal kijken. Ook was het vandaag voor het eerst sinds 2 weken dat ik zonder krukken heb gelopen. Alleen in de ochtend heb ik ze nog even gebruikt, want toen ik uit bed ging durfde ik niet meteen te gaan lopen. Eerst even goed wakker worden. Voelt wel weer heel fijn om te kunnen lopen al gaat het niet heel soepel, maar dat komt vanzelf wel.

De hele middag heb ik in de veranda op de bank gelegen en voetbal gekeken en tussendoor een spelletje doen. Goed veel gedronken en ook iets lekkers erbij. Heerlijk kunnen genieten dus. Het liefst was ik in de zon gaan liggen, maar dat was me iets te warm en vind het ook niet heel fijn om steeds mijn brace aan en af te doen. Lopen zonder brace doe/durf ik namelijk nog niet. Het geeft toch wel dat stukje vertrouwen wat ik zonder brace niet heb. Dat wordt ook gewoon afleren en blijven oefenen!

’s Avonds een lekker soepje gehad en na het eten voor het eerst in een lange tijd weer eens even de eredivisie samenvattingen gekeken. Wat is het toch weer fijn dat alle competities weer zijn begonnen. Daarna weer spelletje gespeeld en wat gedronken met ze alle. En om kwart voor 10 werd ik weer naar huis gebracht. Fietsen zit er helaas nog niet in, maar daar ben ik gelukkig mee bezig bij de fysio. Thuis heb ik nog even beneden gezeten en ben toen naar boven gegaan.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn Instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.