Ik denk dat het nu eindelijk zover is dat ik elke nacht goed kan slapen. Wat is dat fijn, vooral omdat ik nu weer naar school moet. Vroeg mijn bed uit om me klaar te maken voor een dagje school van 10 tot 4. Niet heel veel bijzonders.

s’ Avonds was het dan wel weer zover. Ik mocht weer naar de fysio! Ik had hem al op de hoogste gesteld van het lopen van mij. Hij zei vandaag dat ik het voortaan in huis zonder brace moet gaan doen. Tenzij ik moe ben of als ik s’ ochtends uit bed kom, dan moet ik hem wel omdoen. Verder heb ik weer gefietst en mag ik de trapper de volgende keer op een andere stand zetten en dan zo kom ik steeds weer dichter bij het buiten fietsen.

De helft van de tijd bij de fysio ben ik in de zaal geweest. Ik heb hier het lopen zonder brace gedaan. Daarbij is vooral gelet op het “rollen” van de voet. Hiervoor heb ik ook weer een oefening gehad als ik het even kwijt ben. Squaten heb ik ook weer gedaan. Nog niet heel diep, maar voor nu gaat het vooral om de techniek. Goed het gewicht op beide benen verdelen en goed naar achter doorzakken en goed strekken. Daarmee bedoel ik bekken naar voren en je billen aanspannen.

Nadat we in de zaal zijn geweest zijn we ook nog even naar de kamer geweest. Hier heeft hij het strekken van de knie nog gedaan en wat geholpen. Ook heeft hij mijn knieschijf weer wat soepeler gemaakt en mij hiervoor ook een oefening meegegeven.

Na de fysio ben ik thuis gaan douchen en verder een rustige avond gehad.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn Instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.

 

Ik ben van plan om binnenkort een nieuwe pagina aan te maken om daar alle oefeningen op te zetten die ik tot nu toe heb en natuurlijk ook steeds bijwerk zodra ik een nieuwe heb.