Weer een goede nacht gehad. Het deel met de pijn en slechte nachten is nu echt achter me. Nu lekker focussen op het herstel. Vandaag ook op school af en toe zonder krukken gelopen. Ik vind dat nog wel een beetje eng, want stel ik krijg een klein zetje ben ik zo uit evenwicht. Thuis loop ik nu bijna de hele tijd zonder krukken en de brace is sinds gisteren ook weg in huis.

Ik heb tot 4 uur op school gezeten. Hier heb ik mijn schoolwerk gedaan. Ook heb ik nog een aantal oefeningen kunnen doen die ik vanaf de stoel kan doen. En ik heb wat kleine afstandjes in het lokaal gelopen als ik was moest pakken of weggooien. Bij het lopen ben ik ook een het letten op het rollen van mijn voet. Dit heb ik gisteren bij de fysio ook geprobeerd en dat moest ik van hem blijven oefenen. In de pauzes loop ik nog wel met krukken, omdat het dan druk is op de gangen.

Thuis van school ben ik even op de stoel gaan zitten met de poef ervoor, want na een lange dag op school gezeten te hebben met een gebogen knie is het fijn om even met mijn been recht te liggen. Op school gaat dit niet zo makkelijk, want de stoelen zijn er niet echt geschikt voor.

’s Avonds ben ik op de bank gaan liggen en televisie gaan kijken.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn Instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.