Na een goede nacht mocht ik mij om half 9 melden bij de fysio. Begonnen met 5 minuten fietsen, daarna het lopen weer doorgenomen. Ik sta heel kort op rechts en langer op links. Om meer vertrouwen in mijn knie te krijgen heeft hij mij heen en weer laten lopen en dan moest ik iets langer op rechts blijven staan. Hierna heb ik wat coördinatie oefeningen gedaan met een laddertje. Had niet verwacht dat ik dit soort dingen al na minder dan 3 weken zou doen. Hierna heb ik op de leg press gezeten. Dit had ik zeker nooit verwacht. En het voelde en ging heel goed. Hierna zijn we even naar zijn kamer gegaan om het strekken en buigen weer te doen. Dit gaat nog steeds niet zoals hij het wilt. Ook heb ik als hij net bezig is geweest met strekken, is mijn knie stijf en dan gaat het buigen ook moeizaam. Dit moet natuurlijk ook niet. Na het strekken en buigen ben ik nog even 5 minuten gaan fietsen.

Na de fysio ben ik door mijn moeder naar school gebracht en hier heb ik tot 4 uur gezeten. En net zoals gisteren heb ik hier regelmatig zonder krukken gelopen en wat oefeningen gedaan die ik vanaf de stoel kan doen.

Thuis heb ik meteen weer de brace af gedaan en de krukken in de hoek gezet. Ik wil thuis nu altijd zonder brace en krukken lopen. Ik let hierbij nog wel goed op, want zodra ik moe ben of mijn been moe is pak ik of de krukken of de brace er weer bij. Dit doe ik om er voor te zorgen dat mijn knie wel goed stabiel blijft als ik ga lopen.

’s Avonds heb ik even gedoucht en daarna ben ik op de bank gaan zitten en ben televisie gaan kijken.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn Instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.