Vandaag de hele dag zonder hulpmiddelen gelopen. Zelfs ’s ochtends heb ik die niet meer nodig. Heerlijk om gewoon zo uit bed te kunnen stappen en ook niet de brace later om doen. Ik wil ook graag naar school zonder krukken en brace. Brace ben ik nu al wel aan het afbouwen, maar de krukken durf ik nog niet aan de kant te leggen als ik pauze heb. Morgen ga ik het er over hebben met de fysio en misschien dat hij dan wel zegt dat ik ze aan de kant kan doen.

’s Middags heerlijk buiten gezeten en spelletjes gespeeld of gewoon lekker in de zon gezeten. Vaak proberen mijn knie in de lucht te strekken, maar dat lukt helaas nog niet heel goed. Ik krijg hem maar een klein beetje gestrekt. Ik voel en zie dat mijn spieren verslapt zijn en dat er boven mijn knie nog wat vocht zit, wat nu langzamerhand wel weggaat. Ik denk zodra het vocht weg is dat ik mijn knie veel makkelijker kan buigen en strekken.

’s Avonds heerlijk kippenpootjes gegeten en daarna weer een spelletje gespeeld. De rest van de avond op de bank gezeten en vooral op de mobiel filmpjes kijken en veel op sociaal media kijken.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn Instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.