Vandaag was het dan zover! Ik mocht voor het eerst weer fietsen! Ik mag nog niet meteen naar Harderwijk fietsen voor school, maar ik ga het zeker heel snel opbouwen. Vandaag begon ik met een klein stukje naar het station. Dit ging heel goed en zonder pijn.

Vandaag heb ik tot kwart over 12 op school gezeten. Eenmaal thuis ben ik boodschappen gaan doen en heb ik een nieuwe binnenband gehaald voor mijn fiets, want die band was lek.. Mag je weer fietsen is het eerste wat je moet doen je band maken.. Dit duurde even, maar nu is mijn fiets wel weer goed. Na het banden plakken ben ik naar het dorp toe gefietst om een stage plek proberen te regelen voor na de kerst. Ook dit was een stukje fietsen, ook moest ik door een tunneltje fietsen. Aan het begin ging ik er vanuit dat ik halverwege moest gaan lopen, maar het ging gewoon in 1x keer goed. Kracht zetten met het fietsen is nog heel erg wennen, want ik heb amper gefietst ook voor de operatie heb ik weinig gefietst. Ik was namelijk pas 3 dagen thuis van vakantie en toen werd ik al geopereerd.

Na het eten heb ik een mail gestuurd naar het bedrijf waar ik stage wil lopen met hulp van mijn vader. Hierna ben ik een beetje met een computer wezen prutsen. Deze moest ik eerst nog wel naar boven tillen. Dus ik moet zonder de trap leuningen naar boven en als ik uit balans zou raken kon ik mij ook nergens aan vast pakken. Het ging goed en voelde nog beter. Ik heb veel de trap op en af gelopen, omdat ik steeds weer iets moest pakken. Dus zonder dat je het door hebt train je ook.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn Instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.