Na een korte nachtje slapen moest ik om 8 uur klaar staan om naar school te gaan. Op school gewerkt aan een opdracht. In de pauzes heb ik veel gelopen. Vooral vaak de trap op en af en een keer naar de supermarkt om wat te halen. Aan het begin voelde de zijkant van mijn knie wat raar. Ik weet niet of het komt door de laatste hechting die ik daar uit getrokken heb of dat ik een beetje raar heb gedraaid in mijn slaap. Bij het litteken net iets onder mijn knie heb ik vandaag ook de 2 hechtdraadjes eruit getrokken. Na bijna 4 weken mag het ook wel eens tijd worden dat ze eruit gaan. De wonden genezen goed en de revalidatie gaat super tot nu toe.

Over 2 weken heb ik de hardloop wedstrijd die ik graag met mijn vader wil gaan lopen. Alleen heb ik nog geprobeerd hard te lopen. Dit ga ik morgen aan de fysio vragen of dat kan. Als dit niet kan is het natuurlijk jammer, maar als het niet kan doe ik het ook niet. Ik focus me nu vooral op een goed herstel en dat ik na deze revalidatie wel een lange tijd met veel plezier kan voetballen.

Aan het begin van de avond heb ik weer even achter de computer gezeten dingetjes doen. Hierna ben ik even lekker gaan douchen, want ik had een beetje last van hoofdpijn. Na het douchen en een paracetamol trok de hoofdpijn gelukkig een beetje weg en kon ik lekker op bed gaan liggen en voetbal kijken.

Morgen kort dagje naar school en ’s middags knallen bij de fysio!!

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn Instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.