’s Middags weer even naar SDC geweest om bij mijn broer te kijken. Het is zo nog steeds zo vervelend dat je al zo lang zit te kijken en zelf maar niks kan doen. Ik voetbal al 1,5 jaar ongeveer niet. Heb tussendoor alleen 2x een half uur gevoetbald, maar dat was ook geen succes helaas..

Na SDC ben ik samen met Kalijn de taart voor haar verjaardag wezen halen en heb ik even snel wat gegeten. Ik ging weer voor het eerst even werken. Dit ging goed en ik voelde helemaal niks. Als ik ging werken voordat ik geopereerd was had ik altijd wel wat last van mijn knie. Heerlijk om weer wat te doen. Maandag en dinsdag ga ik ook weer proberen de folders te lopen en over 2 weken ga ik 2x 2 uur werken bij de supermarkt. Alles aan het opbouwen.

Ik heb vandaag ook voor het eerst heel veel gefietst. Dit voelde allemaal heel goed. Ik moest even proberen om staand te fietsen, want mijn zadel was helemaal nat geregend. Helaas ging dit niet dus moest ik wel gaan zitten.. Gelukkig droogde het snel op. Het staand fietsen ging heel erg moeizaam, omdat ik mijn knie op een rare manier moest gaan buigen en dat lukte maar niet.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn Instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.