Gisteravond een heel gezellig feestje gehad. Aan het einde nog ff gepoold en gedart, kan ik toch nog wel sporten.

’s Middags zijn we met mijn ouders naar Batavia stad geweest. De hele dag gelopen en gestaan. Het ging super goed, maar toch vond ik het ook wel weer lekker om weer te kunnen zitten. In heel veel winkels gelopen dus ook met drukte er lekker tussendoor en ergens overheen stappen. Dit gaat allemaal zonder pijn, moeite of angst. Ik let wel nog goed op hoe ik mijn voet dan neerzet, maar dat zal ook nog wel even blijven. Hier heb ik nog wel een nieuwe broek gekocht. Altijd goed om wat in de outlet te kunnen scoren. Als het geen doelpunten zijn dan maar kleding.

Nadat we terug kwamen van Batavia stad zijn we naar even naar de verjaardag gegaan van een neefje van Kalijn. Hierna hebben we bij mij thuis even lekker gegeten en een spelletje gespeeld. Na het eten konden we weer naar de volgende verjaardag. Ook hier heb ik redelijk wat gestaan en even een balletje over getrapt. Ook dit ging zonder moeite en pijn. Als ik dit de vorige keer zou willen, zou ik mijn krukken er nog bij hebben. Maar nu kan ik dit al na een kleine 4 weken doen zonder pijn.

Op dit moment vind ik dat mijn revalidatie echt super gaat. Ik had nooit verwacht dat ik dit allemaal al zou kunnen en mogen. Natuurlijk zijn en nog dingen die ik niet kan, maar alles wat van belang is om redelijk normaal te kunnen functioneren kan ik allemaal. Nog steeds hoop ik dat ik de Dam tot Dam loop nog kan lopen. Het enige wat een probleempje kan zijn is dat het al over 2 weken is en ik heb afgelopen vrijdag pas voor het eerst gejogd op de loopband, maar als ik dat goed kan denk ik wel dat ik hem kan gaan lopen. Alleen af en toe een stukje lopen tussendoor maakt ook niet uit. Ik heb anderhalf uur de tijd ervoor. Het gaat mij er vooral om dat ik hem zou kunnen lopen. En al helemaal om hem samen met mijn vader te kunnen lopen, dat is wel heel leuk! We hadden ons voordat we wisten wanneer ik geopereerd zou worden al ingeschreven. Het heeft toch wel een voordeel, want je begint je revalidatie al meteen met een echt doel.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn Instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.