Bijna verslapen vanochtend, maar gelukkig maakte mijn moeder mij wakker en kon ik nog op tijd zijn bij het station. Wel met hulp van iemand, want ik mocht een stuk achterop. Want half joggend half lopend had ik het niet gered in 10 minuten. Wel weer een goede training voor mij, want ik heb stevig doorgelopen en af en toe een stukje even gejogd. Eenmaal op school aangekomen heb ik tot 4 uur vooral achter mijn laptop gezeten en voor school bezig geweest.

Kalijn haalde mij om 4 uur op bij school, want ik had een afspraak bij de fysio om half 5 die een beetje moeilijk was om te verzetten na een latere tijd, want ik ging ’s avonds uiteten. Bij de fysio weer begonnen met 10 minuten fietsen. Meteen hierna weer coördinatie oefeningen gedaan met het laddertje. Ook in een hoger tempo, dit ging zonder pijn alleen ik was wel goed vermoeid toen ik daarmee klaar was. Hierna mocht ik op een matje komen liggen waar hij eerst mijn knie weer ging strekken en daarna mocht ik op het matje mijn been volledig gestrekt proberen op te tillen met een halve kilo eromheen. Dit koste mij heel veel moeite, want het lukte maar niet. Hierna mocht ik op een stoel komen zitten met een krukje voor mij die iets lager was en daar moet ik dan mijn been opleggen. Ik had nog steeds die zak van een halve kilo om mijn been en ik moet proberen om mijn been te strekken zodat mijn voet loskwam van het krukje. Ook dit koste mij heel veel moeite en is helaas ook nog niet gelukt. Hierna mocht ik de walking lunges gaan doen. Voor het eerst weer! Dit ging meteen heel goed, mijn knie voelt heel stabiel aan, alleen ik heb nog een beetje een raar gevoel bij mijn knieschijf, wat ik ook met joggen heb. Ook heb ik weer even op de loopband gestaan. Weer geprobeerd te joggen, maar ik heb nog steeds het zelfde rare gevoel. Dit komt het merendeel door de druk die er weer op komt, want als ik stevig door wandel voel ik het ook wel iets maar wel een stuk minder en met lopen voel ik helemaal niks.

Na deze oefening heb ik voor mijzelf nog even mijn hamstrings en bilspieren getraind en daarna nog leg press met 1 been! Hierna nog even een paar minuten uitgeroeid en toen was ik alweer klaar.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn Instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.