Vanochtend vroeg de dag goed begonnen met een cardio training van 35 minuten bij de fysio. Cardio trainingen ga ik elke woensdag doen, want dan ben ik alleen. Het is een beetje zonde als ik de cardio ga doen als de fysio erbij is. Op zo’n moment kan ik beter allerlei nieuwe oefeningen doen of de oefeningen die ik nu al doe, maar dan uitgebreider of sneller.

10 voor half 9 zat ik op de fiets richting de fysio. Heerlijk met wind tegen die kant op fietsen, gelukkig is het niet zo heel ver maar ik deed er toch 10 minuten over. Het is ook wel lekker met wind tegen, kan ik mooi alvast een beetje warm worden om bij de fysio weer te kunnen knallen! Bij de fysio ook weer 10 minuten op een hoog tempo gefietst met een weerstand van 60 watt. Redelijk moet van het fietsen gelijk doorgegaan met de cross trainer. Omdat dit de eerste keer was heb ik dit maar 5 minuten gedaan, maar volgende week ga ik dit ook zeker 7,5 tot 10 minuten doen. Het was vooral wennen, maar na een half minuutje had ik het weer helemaal onder de knie en ging ik lekker door. Na de cross trainer gelijk op de loopband gestapt. Steeds 1 minuut 5km/u lopen en dan weer een minuut joggen op 6 km/u. Dit steeds herhalen totdat ik op de 10 minuten zat. Na het lopen nog 10 minuten geroeid, dit is niet mijn lievelings oefeningen, maar ik moet het toch doen en het is goed voor het buigen en een beetje conditie. Ook dit heb ik op een hoog tempo gedaan met weerstand 5. Aan het einde van alle oefeningen was ik aardig moe, maar ik had een voldaan gevoel.

’s Middags moest ik ook nog even naar school tot 4 uur. Na school niet zo heel veel meer gedaan thuis. ’s Avonds ben ik nog wel flink druk geweest. Ik heb namelijk in de tuin bij Kalijn thuis geholpen met stenen eruit halen en weg tillen. Op de knieën zitten en veel op ongelijke grond lopen. Het voelde allemaal zo goed en zo vertrouwd.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn Instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.