Vandaag een hele rustige dag gehad en niet zo heel veel gedaan overdag. Ik heb namelijk op school gezeten tot 4 uur. Wel een stuk gelopen richting het station en vanaf het station weer een stukje gelopen richting huis, want halverwege kon ik bij iemand achterop.

Na school had ik een gesprek voor stage, hier kon ik lekker op de fiets heen. Ik vind het nog altijd heerlijk om te fietsen, zelfs door de regen of wind tegen vind ik niet zo heel erg. Ik ben vooral blij dat ik zo snel weer mobiel ben. Dit gesprek vond ik wel goed gaan, morgen en anders maandag hoor ik van ze of ik daar stage mag lopen.

Gisteren had ik aan de fysio gevraagd of ik mocht hardlopen buiten. Dit mocht, maar dan moest ik mij aan een schemaatje houden. Dit schema was 1 minuut lopen 1 minuut hardlopen en dat 5x herhalen. Dit is het zelfde als wat ik in de praktijk doe, maar dan buiten. Dat is toch wel een beetje anders, want de ondergrond is niet altijd gelijk. Het ging heel goed. Ik heb wel wat meer looppauze genomen dan een minuut. Dit omdat ik net als in de praktijk nog een drukkend gevoel heb aan de voorkant. Verder heb ik nergens last van, de knie is stabiel beweegt makkelijk alleen het strekken moet nog iets beter. Na het hardlopen heb ik even gekoeld, want na een training is koelen wel lekker om het vocht wat weg te krijgen. Mijn knie is namelijk nog wel dik door het vocht. Dit gaat vanzelf wel weg als ik vaker ga koelen. Morgen afwachten of ik geen reactie heb van het hardlopen, zoals het nu voelt ga ik daar niet vanuit maar je weet maar nooit.

 

Morgen middag mag ik weer knallen bij de fysio en ga ik vragen of ik vaker per week mag hardlopen of dat ik het bij 1x per week moet houden. En natuurlijk de voor mij belangrijkste vraag is de Dam tot Dam nog mogelijk.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn Instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.