Vandaag weer een stukje hardlopen. Met een beetje een omweg naar SDC gelopen. In totaal 8x 1 minuut hardgelopen en 1 minuut gelopen. Het voelde heel goed en ik had geen drukkend gevoel meer aan de voorkant van mijn knie wat ik eerst nog wel hard. Na het lopen heb ik een stukje bij het 2e van SDC gekeken en daarna de hele wedstrijd bij de A1 gekeken. Dit was een hele leuke en spannende wedstrijd om te zien. Uiteindelijk hebben zij met 1-0 gewonnen van DOVO A1. Na deze wedstrijd ben ik gelijk naar huis gegaan en ben ik op de bank gaan zitten en voetbal kijken.

IMG_0935

Vanochtend hebben we ook het shirt binnen gekregen die we aan gaan doen tijdens de Dam tot Dam loop van volgende week zaterdag. IMG_0937

Nu de komende paar dagen nog veel trainen en tussendoor mijn rust goed pakken en koelen. Als alles goed gaat en ik krijg geen reactie dan ben ik helemaal klaar om de Dam tot Dam te gaan lopen. Vandaag nog een paar keer de vraag gehad of ik die wedstrijd echt al ging lopen en ja dat ga ik echt doen. 6 weken na een voorste kruisband operatie, ongelofelijk maar waar!

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn Instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.