Nu 3 dagen achter elkaar hardgelopen, elke ochtend kijk ik of mijn knie dikker is geworden van het sporten en elke ochtend is die niks veranderd. Ook geen pijn of steken in de knie dus het gaat helemaal de goede kant op voor mijn gevoel. Natuurlijk moet ik ook mijn rust pakken tussen het sporten door. Dat doe ik ’s middags thuis of op school, want dan zit ik toch heel veel op een stoel of op de bank. En na het sporten koel ik mijn knie ook als ik de mogelijkheid heb. Zoals gisteren was ik naar SDC toe gelopen en dan heb je niet echt een mogelijk om 15 minuten te koelen, maar ook hiervan had ik vandaag geen reactie. Vanavond ook weer hardlopen en dan morgen naar de fysio en dan ’s avonds mijn rust pakken. Heerlijk om zo druk bezig te zijn met het revalideren.

’s Middags bij mijn oma op bezoek geweest, want die had ik ook al vanaf de operatie niet meer gezien. Eerst nog in de middag een beetje voetbal gekeken en een film afgekeken. Ook moest ik nog wat werk voor school doen.

’s Avonds weer een lekker stukje hardgelopen. Ik heb me niet helemaal aan het schema gehouden.. Ik heb me niet helemaal aan het schema gehouden van 10x 1 minuut hardlopen en 1 minuut lopen. Ik heb namelijk 2x 3 minuten hardgelopen en 4x 2 minuten hardgelopen en daar tussen door 1 minuut op een normaal tempo lopen. Ook heb ik nog eens 2,5 km binnen de 20 minuten hardgelopen! Dat was toen ik begon met lopen wel een soort van doel voor mij! Ik heb er harder voor gelopen. Het gaat er mij meer om dat ik zonder pijn kan hardlopen en daardoor ook buiten bezig kan zijn met mijn revalidatie.

Schermafbeelding 2015-09-13 om 21.27.47

 

Ik heb nu voor de 4e dag achter elkaar hardgelopen, nog steeds heb ik geen pijn of is mijn knie dikker geworden. Ik vind het zelf toch wel heel bijzonder dat de hele revalidatie en heel stuk sneller gaat door een stukje kunststof. Ik heb zoals sommige al wel weten mijn kruisband in januari 2014 ook al een keer afgescheurd. Toen ben ik met de hamstring methode geopereerd. Deze revalidatie ben ik helemaal goed doorgekomen, maar toch had ik weer pech en scheurde ik hem bij mijn 2e wedstrijd weer af.. Hierna heb ik het met een brace geprobeerd, maar dat vond ik ook niks dus toch maar weer een operatie als ik nog wou voetballen. De hamstring methode zat er niet meer in en in een donorpees hadden we na wat informatie te hebben gekregen niet veel vertrouwen in. Dus ben ik via de vader van een jongen uit mijn team bij Raymond Lansink gekomen. Dankzij hem zijn wij met het prof. dr. Bellemans in contact gekomen en hebben wij na 1x op gesprek geweest een operatie ingepland. Hiervan ben ik nu op een onmogelijk tempo aan het revalideren.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn Instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.