Weer geen reactie gehad op het hardlopen en dat terwijl ik gisteren toch wel langere stukken achter elkaar door heb gelopen. Ik durf nu wel te zeggen dat ik echt de Dam tot Dam ga lopen, ik zou niet weten wat er nu nog mis kan gaan. Het hardlopen gaat goed doet geen pijn meer en het gaan een stuk soepeler dan 2 weken geleden.

Kijk het verschil hieronder maar.

’s Middags naar school geweest tot 4 uur, niet zo heel veel gedaan. Maar na school mocht ik weer naar de fysio. Hier had ik wel weer ff zin in. Lekker sporten en nieuwe dingetjes doen. Gewoon weer begonnen met ± 8 minuten fietsen. Daarna even naar de kamer geweest met de fysio, want hij wou graag even kijken naar mijn knie. Het vocht wordt minder en dat terwijl ik nu al 4 dagen 5 dagen achter elkaar heb gesport. Ik probeer wel elke keer na het sporten te koelen dit moet ik wel blijven doen, zodat er steeds meer vocht uit gaat. Niet heel veel coördinatie gedaan, maar vooral met de stabiliteit bezig geweest. Ook bezig geweest met de kuiten trainen, want die zijn nog niet zo heel erg getraind. Mijn bovenbeen daarentegen is al weer een stuk gegroeid. Het was een pittige training, maar wel heel lekker. Even een zware training, want woensdag ga ik voor mijzelf nog bezig en dan 4x 5 minuten lopen op de loopband, 8km/u en 1.0 helling. Verder nog moet ik dan nog wat andere cardio doen. Nadat ik een half uur met de fysio bezig ben geweest nog 25 minuten voor mezelf bezig geweest. Vooral weer krachttraining gedaan en ter afsluiting even 10 minuten geroeid.

’s Avonds een rustig avondje gehad. Ik vond het wel eventjes goed dat ik een avondje iets echt voor mezelf kon doen of even weg kon. Morgenavond werken en dan daarna lekker voetbal kijken en morgenmiddag moet ik alle folders nog gaan doen.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn Instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.