Fijn om weer even een nacht te hebben met veel slaap en weinig pijn!

Vanochtend zodra ik wakker werd meteen de fysio gebeld voor een afspraak. Eerst zou ik die morgen om half 4 hebben, maar even later kreeg ik een sms dat ik vandaag ook om half 3 langs kon komen. Dat hebben we toen maar gedaan. Eerst ging mijn moeder nog even met een recept die we hadden mee gekregen uit het ziekenhuis naar de apotheek. Ze kwam thuis met pijnstillers zoals dat er op dat recept stond, maar ook met ontstekingsremmers. Dus 3 keer per dag 2 van die grote pillen slikken.. Heel fijn!

Om kwart over 2 reden we naar de fysio toe. Die waren blij om mij gewoon weer zelfstandigademend te zien, want zij hebben ook mijn operatie bijgewoond en zeiden dat het geen prettig gezicht was om mij zo te zien liggen onder narcose. Meteen heb ik van de fysio oefeningetjes meegekregen voor thuis, mijn been proberen op te tillen en aanspannen om er voor te zorgen dat ik zo min mogelijk spiermassa verlies. Ook is het verstandig om mijn voet veel heen en weer te bewegen om het vocht een beetje uit mijn knie te krijgen.

Terug van de fysio hebben we ook maar de pleisters die op mijn wonden zitten eraf gehaald. Nu zitten alleen nog de hechtpleisters erop en die laat ik er nog even opzitten totdat ze eraf gaan als ik aan het douchen ben of er vanzelf afgaan.

Na de fysio ben ik thuis weer eens op de bank beland en ben ik maar een film gaan kijken. ’s Avonds lekker gegeten en de rest van de avond vrij weinig gedaan.

image

 

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.