Vandaag voor het eerst sinds een aantal dagen niet gesport. Goed de rust pakken is niet helemaal gelukt, want ik moest mijn folder wijk nog lopen en ’s avonds moest ik werken. Gelukkig was het allemaal niet zo heel zwaar. Verder heb ik vandaag een hele rustige dag gehad waar ik ook vrij weinig heb gedaan. ’s Middags nog wel even wat kleding weg gebracht, omdat er iets opgedrukt word. Het is iets wat te maken gaat hebben met de Dam tot Dam loop.

Ik moest zaterdag eigenlijk werken, maar omdat ik de Dam tot Dam ga lopen kan ik niet werken dus had ik dat tegen mijn baas gezegd. Vanavond op werk vroeg hij of ik naar Lourdes ben geweest, omdat ik een paar weken geleden nog met een brace en mijn krukken liep. Ik had hem uitgelegd hoe het kwam dat alles zo snel ging en toen snapte hij het en wenste mij veel succes. Af en toe krijg ik wel de vraag hoe het mogelijk is dat ik zo snel al na mijn operatie al kan hardlopen en meteen een best afstandje. Ik leg ze dan uit hoe het komt dat alles zo snel gaat. Het dringt nu ook pas echt bij mij door dat het wel een hele ervaring is. Alles gaat zo snel en omdat ik al een keer een lange tijd heb gerevalideerd na een kruisband operatie is het verschil van toen en nu echt enorm.

Dat ik nu als een van de weinige en misschien wel de enige in Nederland met een kunststof kruisband rondloop vind ik ook wel een leuk idee. En dat ik door deze blog aan andere mensen laat zien wat een groot voordeel het is om een kunststof kruisband te nemen dan de normale hamstring methode als je je kuisband heb afgescheurd. Ik had het liever niet gehad, maar nu het toch zo is moet je ook de leukere kanten bekijken.

Na het werk heb ik de xbox aangezet en de televisie zodat ik lekker fifa kon gaan spelen en Champions League kijken.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn Instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.