Vandaag de dag weer begonnen met een lange dag op school. Wel kon ik nu een paar keer de trap op en af, want dit moet ik wel blijven doen. Ik merk dat ik nog steeds niet de trap op ga zoals ik dat eerst deed. Het gaat wel elke keer beter, maar 2 weken terug had ik daar zoveel problemen mee. Ik kon niet zonder de trapleuning naar boven of beneden komen. Nu ga ik thuis de trap al weer een stuk sneller op en af. Thuis van school heb ik niet zo heel veel gedaan. En gewacht totdat we gingen eten.

Na het eten heb ik eerst de eerste helft gekeken van Ajax-Celtic. In de rust heb ik me omgekleed en heb ik voor de mijn laatste stukje hardgelopen. Nu ben ik klaar om zaterdag de Dam tot Dam te gaan lopen samen met mijn vader. Morgen kan ik mijn sportkleding ophalen voor de wedstrijd zaterdag. Ik vind zelf dat ik een mooi stuk heb hardgelopen en zelfs weer een langere tijd in een stuk door. 2x 8 minuten is mij vandaag gelukt. Ik had er niet heel veel moeite mee, maar het tempo dat ik liep was ongeveer 6,5/7 km/u na deze 2x 8 was ik bij SDC en heb ik even wat geregeld voor als het zover is dat ik weer op het veld bezig kan zijn. Hier heb ik wel eventjes gestaan. Hierna ben ik vanaf SDC richting huis gelopen en heb ik ongeveer 5 minuten hardgelopen op een hoger tempo. Na deze 5 minuten heb ik tot aan mijn huis uitgelopen.

Schermafbeelding 2015-09-17 om 21.41.33

Na het hardlopen heb ik nog even beneden gezeten, maar ben ik al wel snel naar boven gegaan om voetbal te kijken. En even de douchen.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn Instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.