De dag na een mooie en hele bijzondere avond. Ik was gisteravond vergeten om een koelpack mee naar boven te nemen voordat ik ging slapen, maar vanochtend zag ik dat het ook helemaal niet nodig was. Ik had helemaal geen reactie gehad, hij zag er hetzelfde uit als voor de start. Niet dikker en niet dunner.

Vandaag heb ik wel een rustdag gehad. Heel weinig gedaan dus ook niet zo’n heel lang verhaal vandaag. Eerst wel even lekker geslapen tot half 10 en dan nog even lekker in bed blijven liggen om goed wakker te worden. Ik had gedacht als ik uit bed stap heb ik overal spierpijn zelfs op plekken waar ik niet wist dat er spieren zaten, maar het viel allemaal mee. Nu nog helemaal geen spierpijn. Het komt meestal de 2e dag dus ik hoop dat het morgen ook meevalt, zodat ik ’s middags bij de fysio een krachttest kan doen. Hiermee kunnen we ongeveer inschatten hoelang het nog duurt voordat ik weer het veld op mag. Ik hoop dat dat niet lang meer duurt. Mijn mooie voetbalschoenen die ik van Kevin Strootman heb gehad vorig jaar staan al veel te lang stof te happen in de garage.

Donderdag heb ik aan de trainer van het 3e van SDC gevraagd of het mogelijk was dat ik met hun mee ging trainen zodra ik weer volledige trainingen mag doen of zodra ik met bepaalde oefeningen mee kan trainen. Voordat dat allemaal mag gaat een trainer van vorig jaar mij helpen met de revalidatie en die fysio gaat ook wel een paar keer mee. Hij zit zelf ook op voetbal dus dat is wel fijn. Tijdens mijn vorige revalidatie hebben wij dat ook een aantal keer gedaan.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.