Vandaag een lekker kort dagje school tot 12 uur. Na school had ik clinics, dit is een verplichting vanuit school om punten te halen. Ik had als clinic tafeltennis gekozen, want ik verder kan ik niet zoveel doen. Dit was van half 1 tot half 2 bij de sporthal in Harderwijk. Door een jongen uit mijn klas werd ik weggebracht en ik werd opgehaald door Kalijn. Hierna zijn we meteen de rest van de folders gaan doen. Ik moest er nog maar een paar gelukkig dus we waren zo klaar.

De rest van de middag niet zo heel veel gedaan. Rond half 6 ging ik eten, want ik moest vanavond weer werken. Ik werk nog niet langer dan 2/3 uur, want na een tijdje begint mijn knie moe te worden van het lange staan. Als ik de folders doe blijf ik altijd iets langer zitten als ik mijn folder tas weer vol doe. Dus dat gaat zo wel. Om 6 uur moest ik beginnen bij de DekaMarkt tot half 9 ongeveer, want het was een beetje druk qua vracht en we moesten nog spiegelen.

Na het werk haalde Kalijn mij op en ben ik daar nog even heen geweest. Ze had mij ook naar werk gebracht. Daar hebben we wat gedronken spelletje gedaan en heeft ze mijn nek gemasseerd. Vrijdag ga ik even aan mijn fysio vragen of hij even mij rug kan voelen, want ik heb sinds een paar dagen last van mij nek.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.