Vandaag de dag goed begonnen met sporten bij de fysio. Allerlei stabiliteit oefeningen gedaan en de kuitspieren getraind. Begonnen met 5 minuten fietsen, daarna de halve bal erbij gepakt en daar 3x 10 herhalingen met links en daarna met rechts. Hierna net als maandag op de box stappen met rechts om stabiliteit een beetje kracht te trainen. Hierna de een soort trap loop training gedaan met weerstand, dit is om kuiten te trainen. Bij deze oefeningen voel ik echt dat ik goed mijn kuiten aan het trainen ben. Hierna meteen weer een oefeningen gedaan om mijn kuiten te trainen. Dit was op steeds op mijn tenen te gaan staan waardoor ik gewichten optil. Hierna ben ik op mijn rechterbeen gaan staan op een matje en met mijn andere been trapte ik gewichten vooruit 3x 15x. Hierna heb ik het ook zijwaartse gedaan ook dit 3x 15x.

Na de fysio ben ik samen met Kalijn het dorp ingegaan en hebben we op de markt kippenpotjes gehaald. Deze hebben we bij mij thuis opgegeten en daarna moest ze weer weg. Ik heb toen mijn tas voor school klaar gemaakt, want daar moest ik vandaag ook nog even heen van kwart voor 1 tot 4. Na school heb ik even wat gegeten en ben ik door gegaan naar werk. Er werd gevraagd of ik een uurtje eerder kon beginnen en dat was geen probleem.

Voor het eerst heb ik nu dus 3 uur achter elkaar gewerkt. Dit ging wel goed, maar het is wel wennen. Ik begin ook steeds meer te doen en stap makkelijker ergens overheen of tussendoor. Na werk heb ik nog warm gegeten en heb ik een mailtje gestuurd voor stage. Hierna heb ik de rest van de avond voetbal gekeken.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.