De dag begonnen met een lange dag naar school. Iets voor 8 ging ik met de trein richting school en ik ging met de trein van 10 voor half 5 weer naar huis. Op school doe ik niet zo heel veel meer aan oefeningen, want die zijn niet echt meer nodig. Alles gaat goed en elke week gaat het weer een stukje beter. Na school heb ik wat dingetjes op het laptop gedaan en even lekker op de bank gelegen televisie kijken totdat ik ging eten.

Na het eten heb ik tot half 8 televisie gekeken, daarna ben ik naar SDC gefietst. Ik ging voor het eerst rondjes hardlopen op het voetbalveld met mijn voetbalschoenen aan! Het was heel erg wennen dat ik weer op het voetbalveld met mijn voetbalschoenen aan en dan ook nog eens rondjes lopen. Normaal deed ik dit altijd op de verharde weg met mijn Nike free schoenen aan. Fijne en soepele schoenen, maar nu ineens op een onverharde ondergrond met mijn voetbalschoenen aan. Een stuk minder soepel en ik heb die schoenen sinds maart dit jaar niet meer aangehad. Alles was nieuw voor mij. Natuurlijk heb ik dit wel in overleg met de fysio gedaan.

Nu over het lopen zelf. Ik moest wel wennen dat ik andere schoenen aan had en dat ik op een onverharde ondergrond liep, maar na een paar rondjes voelde het super! Ik heb niet op een normaal grasveld gelopen, want de polletjes zijn nog wel een beetje verraderlijk, daarom liep ik op het kunstgras veld hard. Van te voren even aan de trainer van het eerste gevraagd, want die trainende op dat veld. Dit was geen probleem gelukkig. Ik heb een half uur rondjes gelopen, dit ging heel goed. Het voelde na de eerste rondjes niet anders dan dat ik op de weg liep. Na een half uur heb ik mij weer omgekleed en ben ik naar huis gefietst. Thuis ben ik televisie gaan kijken en heb ik even gedoucht.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.