Weer een betere nacht gehad, maar ’s middags..

Weer een nacht goed geslapen, maar wel weer met pijnstillers. Gisteravond ook eindelijk weer een keer heerlijk gedoucht na 4 dagen! Wat een genot was dat zeg.

Vandaag was het gewoon weer een lekkere rustdag met weinig pijn. ’s Ochtends mijn ontstekingsremmers genomen en wat pijnstillers geslikt en ik kon weer lekker op de bank gaan liggen. Heerlijk een groot deel van de middag op de bank gelegen en even naar het dorp geweest een ijsje gegeten met mijn vriendin. Daarna weer naar huis gegaan en weer verder op de bank gaan liggen en tv kijken of spelletjes doen. Om 5 uur moest ik weer mijn ontstekingsremmers nemen, maar zodra ik die weg had voelde ik me niet lekker en ben ik even op de bank gaan proberen te slapen. Ik hoopte dat ik daarna wat minder beroerd wakker werd, maar dat was helaas niet het geval. Na het avondeten voelde ik me gelukkig een stuk beter en kon ik gewoon lekker op de bank liggen en mijn knie koelen. 

Tijdens de uren die ik op de bank heb gelegen heb ik natuurlijk wel mijn meegekregen oefeningen gedaan om mijn spiermassa een beetje te behouden. En om het vocht uit die knie te krijgen, want die wordt wel elke dag iets wat dikker voor mijn gevoel. ’s Avonds gewoon weer lekker op de bank gaan liggen en tv of voetbal kijken op mijn laptop.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.