Vandaag begonnen met een lange dag naar school. Half 9 tot 4, maar wel weer nieuwe dingen geleerd. Met de trein heen naar school en met de auto weer terug en dan nog een klein stukje fietsen vanaf het station naar huis. Thuis heb ik mijn spullen van school naar boven gebracht en mijn spullen voor de fysio erbij gepakt.

Om 5 uur had ik een afspraak. Nog geen minuut gefietst, want toen was Paul er al en ging hij even naar mijn knie kijken. En een kleine makkelijk oefening meegekregen voor thuis om het buigen toch wat te verbeteren. Hierna begonnen met stabiliteit en daarna coördinatie met de touwladder. Met de coördinatie alles op een hoog tempo. Dit ging allemaal goed alleen onder me voeten kreeg ik een vervelend gevoel van al het huppen en doen. Hierna de kracht weer gedaan. Squaten en lunges doen met 25 kilo ongeveer weer een beetje meer dan vrijdag. Halverwege ging Paul weer weg, want het half uur was voorbij. Ik ging weer alleen verder met de kracht oefeningen die ik vrijdag ook deed. De kuiten trainen met 20 kilo en de het gestrekt optillen met 2 kilo in plaats van 1. Dit was wel weer een stuk zwaarder ook al is het maar 1 kilo omhoog. Ook de hamstrings en bilspieren en de legpress weer zwaarder gedaan. Deze doe ik allebei met 1 been.

En dan te bedenken dat ik de legpress een aantal weken geleden nog maar met 5 kilo deed en dat ik dat al heel zwaar vond!

Na de fysio ben ik naar huis gegaan om even te eten en daarna ben ik naar Kalijn gegaan om de avond samen met haar door te brengen.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.