Normaal ga ik vandaag naar de fysio om cardio of kracht training te doen, maar vandaag niet. Ik heb rust van de fysio tot vrijdag. Verder ben ik nog wel heel actief met werk enzo. Bijvoorbeeld gisteren folders en ’s avonds werken en vandaag hout opstapelen voor de open haard, allemaal buigen op de hurken en op de knieën zitten. Dit gaat allemaal heel goed en ik merk helemaal niet dat ik 7,5 week geleden geopereerd ben. Het rare vind ik wel dat ik wel een irritant gevoel krijg ik mijn knie als ik lang achter elkaar sta en weinig loop. Vandaar dat ik wel kan werken bij de DekaMarkt omdat ik daar ook zit en veel loop, maar ik heb nog een baantje bij een restaurant in Putten waar ik in de afwas sta en daar werk ik nog niet. Dat komt door dat irritante gevoel, want daar sta je lang en loop je bijna niet, af en toe een paar stappen meer niet.

’s Middags heb ik de trein van half 1 gepakt richting Harderwijk voor school. Ik had weer een lekker kort dagje tot 4 uur, alleen ben ik wel de hele middag weg. Ik had het liever gehad dat ik ’s ochtends naar school moest, maar ach een keer kunnen uitslapen is ook wel prettig. Na school heb ik thuis niet zo heel veel gedaan, vooral op de bank zitten en televisie kijken en gewacht totdat we gingen eten.

Na het eten ben ik naar Kalijn der huis gegaan om te helpen met hout stapelen voor in de open haard. De kou komt er weer aan dus het wordt weer lekker stoken daar. Hier zijn we ongeveer 2 uur mee bezig geweest, daarna lekker wat gedronken met een koekje en weer naar huis. Ik hoefde gelukkig niet te fietsen, want er moest nog wat weggebracht worden dus ik kon mijn fiets achterin leggen en werd ik zo thuis afgezet. Thuis heb ik weer even voetbal gekeken en heb ik even gedoucht.

Zo heel veel rust neem ik eigenlijk niet. Het enige is dat ik een keer minder naar de fysio ga deze week, dit is omdat er nog wel wat vocht in mijn knie zit. We hopen dat het minder is geworden door vandaag even niet te sporten. Ik heb geen last van het vocht, maar het is toch wel beter als het er uit is.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.