Ook vandaag weer de dag begonnen met een dag school. Vandaag moest ik wel iets langer naar school namelijk tot half 4. Normaal tot 4 uur maar we mochten eerder weg en daardoor kon ik ook een trein eerder halen, was ik weer mooi een half uur eerder thuis. Op school lekker gewerkt aan opdrachten en af en toe wat anders er tussendoor.

Thuis van school heb ik even mijn tas naar boven gebracht en even wat gedronken. Hierna ben ik naar het dorp gefietst om spullen te halen voor een kwarktaart die ik samen met mijn moeder ging maken. Ik kwam met spullen en ik was de kwark zelf vergeten… Dat heb ik na het eten even gehaald, het dorp is toch niet zover fietsen dus was met 10 minuutjes ook weer terug en toen konden we gaan beginnen met de taart. Ik heb dit zelf nog nooit gemaakt en mijn moeder al een tijdje terug voor het laatst. Even goed op de verpakking alles lezen en even 2x naar de moeder van Kalijn gebeld, want die maakt het vaak met verjaardagen. Zodra die klaar was hebben we hem in de koelkast gezet. Die taart is voor morgen bij de fysio, want morgen word ik alweer 18 jaar oud en moet ik natuurlijk even trakteren.

Nadat we de taart hadden gemaakt ben ik naar boven gegaan. Hier heb ik de rest van de avond voetbal gekeken en FIFA gespeeld op de Xbox. Ook heb ik nog even de indeling op mijn bureau veranderd, want ik had het al wel weer gezien. Een lekker rustig avondje dus.

De laatste paar berichten gaan niet echt over mijn revalidatie, want ik moest deze week veel rust houden om het vocht een beetje weg te laten gaan uit mijn knie. Vanaf volgende week wil ik weer vol aan de bak en lange berichten kunnen plaatsen over hoe alles gaat.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.