Vandaag ben ik al weer 18 jaar geworden, wat gaat de tijd hard! Lekker is dat ik op mijn verjaardag maar tot kwart over 12 naar school moest. Na school haalde Kalijn mij op en zijn we naar mijn huis gegaan, hier kreeg ik de cadeautjes van Kalijn. Ik heb een horloge, een tas en een luchtje van haar gehad, goed verwent dus. Van mijn ouders heb ik mijn rijbewijs gekregen dit is samen gedaan met mijn 17e verjaardag. Binnenkort ga ik mij inschrijven en dan ook eindelijk begonnen met rijlessen.

’s Middags mocht ik nog even gaan sporten. Heerlijk om na 3 dagen niet te sporten weer wat te doen. Het vocht in mijn knie is wel minder geworden dus het was het waard. Eerst nog even de kwarktaart van gisteren gegeten en daarna ging hij even naar mijn knie kijken. Hierna volle bak gaan sporten. Eerst co√∂rdinatie met het laddertje heel snel en geconcentreerd de oefeningetjes uitgevoerd. Hierna wat warming-up oefeningen gedaan zoals hakken billen en kruispas. Hierna gingen met de bal bezig! Eerst op een trampoline staan en daarom dribbelen en dan de bal terug passen, 3×10 met links en rechts. Hierna de bal overspelen en een oefeningen waarbij ik in de bal kom lopen en die kaats en dan weer achteruit terug loop. Zwaar maar wel een heerlijk gevoel!

Het was ook weer tijd om kracht te doen. Squaten op snelheid en lunges in verschillende richtingen. Hierna heb ik weer kuiten, hamstrings en bilspieren, bovenbeen en legpress gedaan. Dit zijn de standaard oefeningen die ik na de tijd met de fysio doe en dan om af te sluiten altijd 10 minuten roeien. Dat is niet mijn favoriet, maar het moet wel.

Na de fysio heb ik een cadeautje van mijn broer gehad. Hij heeft mij GTA V gegeven, kan ik weer lekker gamen als ik niks te doen heb ’s avonds. Ik moest ook nog werken van 4 tot 6 eigenlijk tot half 7 maar ik mocht een half uurtje eerder weg, want alles was klaar. Thuis even spelletje gespeeld en lekker gegeten.

Volg mij op twitter