Vandaag vroeg me bed uitgegaan, want ik ging samen met Kalijn naar Amsterdam. Eerst zouden we naar Almere gaan, maar uiteindelijk toch maar naar Amsterdam gegaan. Onderweg zijn we nog even bij een Nike outlet store gestopt, hier heb ik niks gekocht maar Kalijn heeft schoenen gehaald. Ongeveer een half uurtje hier rondgelopen en toen weer doorgereden.

In Amsterdam hebben we eerst wat gedronken bij de ouders van Kalijn met een chocolade muffin erbij. Hierna zijn we naar de metro gelopen en zo naar Amsterdam Centraal gegaan. We zijn bij de Nike Store begonnen en dan zo weer richting Centraal. We zijn niet alle winkels ingegaan waar we normaal wel ingaan als we in Amsterdam zijn, want ik moest werken om 5 uur en we moesten nog zeker een uur terug rijden. We zijn dus langs alle winkels gegaan waar we zeker wisten dat we wat gingen kopen. Alleen aan het einde ben ik nog een aantal schoenenwinkels in gegaan, maar niet kunnen slagen. Wel heb ik een nieuw trui, blouse en broek gekocht. Helemaal blij en kan ik morgen tijdens mijn verjaardag nieuwe kleren aan. Kalijn heeft bij de Nike Store nog een nieuwe joggingbroek gekocht.

Om half 5 waren wij weer thuis en ben ik bijna direct weer doorgegaan naar werk. Ik moest werken tot 7 uur, gelukkig niet zo lang dus. Het was ook nog eens lekker rustig we waren daarom ook snel klaar met alles wat er moet gebeuren als je tot sluit moet. Iets voor half 8 was ik weer thuis en heb ik even lekker een paar broodjes ham kaas gegeten.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.