Vandaag ging ik mijn verjaardag vieren voor mijn familie. Een hele leuke en gezellige dag en ook nog leuke dingetjes gekregen. ’s Ochtends kwam me oma al met mijn tante en nicht. Die zijn iets voor het eten weer weggegaan en oma is lekker blijven eten. Me moeder had lekker soep gemaakt en aardappeltjes, lekker wat eten tussen de middag. Op een normale zondag doen we dit nooit, maar op verjaardagen altijd wel. Altijd lekker om tussen de middag even goed te eten en dan ’s avonds nog een broodje of niks. De rest van de middag zit je genoeg te snoepen van alle lekkere dingetjes die op tafel staan.

Na het eten heb ik even GTA gespeeld en voetbal gekeken. Er waren vandaag veel leuke wedstrijden in de Europese competities. Om half 4 kwam de eerste visite van de middag weer, dit was de familie van Kalijn. In de loop van de middag kwam de rest van mijn familie ook langs. Af en toe wat vragen gehad over hoe het met mijn knie gaat, en omdat het nu zo goed gaat vind ik het heel leuk om te vertellen. Ook gehoord dat sommige ooms en tantes ook de berichten lezen en het ook een leuk idee vinden. Tot ongeveer 6 uur was de visite was de visite er. Hierna hebben we alles opgeruimd en de dingen die van boven kwamen naar boven gebracht.

Hierna zijn we naar Kalijn gegaan, want die moest ik naar huis brengen en we zijn wat eerder gegaan zodat we daar ook nog even konden zijn. We hebben een spelletje gespeeld en een televisie gekeken. Rustige avondje en lekker niks doen.