Een goede dag gehad zonder al te veel pijn!

Elke nacht slaap ik steeds beter en de pijn wordt met de dag ook minder. Vannacht dus weer even heerlijk wat uurtje kunnen slapen. Ik had vandaag weer niet zo heel veel te doen qua fysio of andere afspraken.

’s Ochtends even naar de markt in het dorp geweest met mijn vriendin en daarna even lekker gegeten en zoals gewoonlijk weer verder op de bank gaan hangen. Ook nog even een paar potjes pesten gedaan en yahtzee. ’s Middags zijn we even boodschappen gaan doen, een beetje beweging op deze rustige dagen is altijd goed.

Rond 3 uur werd ik door de fysio gebeld. Die vroeg ik morgen langs kon komen om half 2, want hij heeft contact met het ziekenhuis gehad. Wij wisten niet hoe het zat met de brace dus daar had hij even achteraan gebeld. Hieruit kwam dat ik mijn brace in de praktijk wel af mag, zodat we heel licht wat oefeningetjes kunnen doen. Als wij dit niet doen, is er een kans dat mijn knie stijf wordt en dan was ik nog langer bezig..

Ondertussen loop ik ook al sinds een aantal dagen op mijn beide benen, maar nog wel met mijn krukken. Ik ben mijn been nu licht, pijnvrij aan het belasten met het lopen. (Zie link hieronder)

Lopen met krukken

’s Middags werd ik ook nog gebeld door de voorzitter van SDC Putten de voetbalvereniging waar ik op zit. Via hem zijn mijn vader en ik in deze methode belandt. We hebben veel informatie en contact gegevens gekregen van hem die we nodig hadden om het op te starten. Hij belde of hij op “ziekenbezoek” kon komen, omdat hij heel benieuwd was hoe het met mij gaat.

’s Avonds nog even een ijsje gegeten bij de IJstijd in Garderen en daarna weer lekker op de bank gaan hangen.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.