Vandaag zou ik horen wanneer ik weer het veld op mag voor loop oefeningen en wat pass en trap oefeningen. Eerst moest ik nog naar school tot 4 uur. Hierna naar de bank wat dingen regelen, omdat ik 18 ben geworden, daarna even snel FIFA 16 gehaald en gegeten. Kwart voor 6 fietste ik naar de fysio toe, want 6 uur had ik de afspraak.

Begonnen met 10 minuten fietsen en daarna een stabiliteit oefeningen op de bosu bal, want de fysio was er nog niet en ik had geen zin om nog langer te gaan fietsen. Hierna de test gedaan die ik 2 weken terug ook heb gedaan. Op alle punten was ik een stuk vooruit gegaan. Een goed resultaat en het bewijs dat ik in 2 weken veel vooruitgang boek. Na de test zijn we weer met de bal bezig geweest. We hebben de zelfde dingen gedaan als vorige week vrijdag. Deze keer ook buiten, want binnen kan het niet met de schoenen die ik draag, ik glij dan uit op de vloer. Hierna vroeg ik wanneer hij ongeveer verwacht dat ik weer het veld op mag. Hij zei dat we het trainingsschema gaan veranderen naar 2x kracht 1x cardio en 1x op het veld per week. Volgende week vrijdag hebben we de eerste afspraak op het veld! Na 10 weken op het veld staan ongelofelijk maar waar! Ik heb nu al heel veel zin om te knallen tijdens die afspraak. Ook alvast even de oefeningen die ik woensdag zelf mag doen besproken. Na het half uur met de fysio ben ik weer met kracht bezig geweest. De standaard apparaten, maar wel weer allemaal zwaarder. Lekker de benen voelen verzuren tijdens de oefening zelf. Aan het einde nog even rustig uitgeroeid en daarna nog rustig naar huis gefietst.

Thuis heb ik nog even een tas folders gedaan, want morgen heb ik niet zo heel veel tijd om het te lopen. De rest van de avond heb ik lekker FIFA 16 gespeeld.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.