Vandaag begonnen met een korte dag school en na school sporten. Uurtje lang tafeltennissen of badminton. Een uur lang veel bewegen en onverwachte snelle bewegingen. Ook hierbij ging alles goed. Na school snel naar huis gegaan, want ik moest mijn folder wijk afmaken voor half 6. Ik moest om 6 uur werken en ik wou graag voordat ik ging werken eten. Gelukkig ging Kalijn mij helpen met de folders en waren we iets over 4 al weer klaar en toen nog even fifa gedaan.

Eerst had altijd nog een beetje een raar gevoel in mijn knie als ik veel kracht moet zetten op de trappers, maar nu gaat dat goed. Ik kan goed kracht zetten en makkelijk trappen met een volle tas met folders achterop. Hele tijd achter elkaar door lopen en snel. Ik nam normaal ook altijd waar mee tijd tijdens het opnieuw vullen van de folder tassen, maar vandaag kon dat niet omdat ik dacht dat ik daar geen tijd voor zou hebben.

Tijdens werk begon mijn knie wel wat moe te worden ik was de hele dag al druk bezig dus ik denk vandaar, want na het werk even rust gehad en ik had dat gevoel helemaal niet meer. Morgen kijken of ik een reactie heb gehad op vandaag en morgen weer lekker naar de fysio. Kalijn haalde mij op na werk dus ik heb daar nog even gezeten en daarna thuis nog even fifa gedaan en in bed gaan liggen. Ik vond het niet een heel fijn idee dat ik dit gevoel weer kreeg, want dat had ik ook toen ik nog niet geopereerd was. Maar zoals het nu voelt is alles weer helemaal goed.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.