De dag vandaag goed begonnen met een lekker zware training bij de fysio, zonder reactie van de drukke dag van gisteren. Geen raar gevoel geen pijn of wat dan ook gewoon vol aan de bak bij de fysio!

Ik had geen afspraak bij de fysio, maar ik ging voor mezelf trainen. Deze keer ben ik de hele tijd bezig geweest met krachttraining. Zeker een half uur allerlei apparaten met een zwaarder gewicht dan de vorige keer. Legpress 35 kilo, kuiten 20 kilo, hamstrings/bilspieren 30 kilo, squaten en lunges 27 kilo, gestrekt been optillen 3 kilo en dan nog de bovenbenen met 7 kilo. Even alle spieren laten verzuren, een niet prettig maar voldaan gevoel. Ik merk ook dat de kracht in mijn been weer terug begint te komen. Alles gaat makkelijker en zonder pijn en ik zie de spieren ook weer komen. Mijn been wordt weer wat dikker en als ik het aanspan begin ik de spieren ook weer goed te zien. Voordat ik met al deze oefeningen ging beginnen heb ik nog even op de bosu bal gestaan voor de stabiliteit. Ook dit komt op een ongelofelijk snel tempo terug. Ik doe al schaatssprongen en ga al op een heel hoog tempo over de touwladder heen met allerlei oefeningen.

Na de fysio heb ik even gedoucht, wat gegeten mijn tas klaar gemaakt voor een korte middag naar school. Tot 4 uur school en daarna lekker rust pakken. De hele avond fifa spelen en een beetje aan het bedenken wat voor rondje ik morgen avond ga hardlopen. Ik wil graag even langs SDC om daar te kijken naar de training van de A1 of het 3e. Ik vind het leuk om te kijken. Ik doe natuurlijk liever mee, maar dat kan niet helaas.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.