Vandaag begonnen met een korte dag naar school tot kwart over 12. Ik kon gelukkig nog die trein redden van 10 voor half 1 met een beetje haasten. Thuis haalde Kalijn mij op en zijn we even boodschappen wezen doen en ben ik daarna naar de fysio toe gegaan.

Ik had een afspraak om half 3 en ik was er iets eerder dus ik ging maar even warm fietsen. 7,5 minuten gefietst en daarna had ik de keuze om de coördinatie oefeningen buiten of binnen te doen. Natuurlijk voor buiten gekozen, want het was lekker weer. Eerst met de touwladder alles op een heel hoog tempo gedaan, hierna was 1-benige sprongen om te kijken of dat ook goed ging. Ik had hier mee geen moeite en het deed geen pijn. Ook heb ik voor het eerst vandaag met een medicijnbal bal kikkersprongen gedaan. Hierna weer oefeningen met de bal gedaan. Een loopvorm en dan de bal terug kaatsen met de wreef, binnenkant voet, knie en als laatst instappen en terug koppen. Hierna was ik al wel wat uitgeput, maar ik moest nog een half uur krachttraining hierna doen. Eerst nog even een kleine stabiliteit oefening gedaan en daarna mocht ik kracht gaan doen.

Met de krachttraining weer de apparaten gedaan die ik altijd doe, maar deze keer wel iets lichter. Ik voelde dat mijn benen een beetje uitgeput waren van gisteravond nog en van de oefeningen die ik daarvoor had gedaan. Omdat het laatste apparaat wat ik moest doen bezet was heb ik even op de loopband hardlopen op een tempo die ik per minuut hoger zette. Goed om te voelen dat ik nu helemaal niks meer voel, niet aan het begin wat ik eerst nog wel eens had.

Na de fysio heb ik nog even thuis gezeten wat ontspannen, want ik moest ook nog werken vanavond van 6-9. Ook heb ik ’s middags even contact gehad met de baas van mijn andere werk. Hij vroeg hoe het met mij ging en wanneer ik weer bij hem zou kunnen gaan werken. Ik legde hem uit dat ik nog niet zo heel goed lang achter elkaar kan staan met weinig beweging. Maar ik wil wel weer graag daar aan het werk dus heb ik afgesproken dat ik het aanstaande woensdag weer ga proberen, omdat het dan niet zo heel druk was. Als dat goed gaat ga ik daar ook weer meer werken.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.