Heerlijk lang uitgeslapen en daarna nog even lekker in bed blijven liggen. Vandaag had ik even een dag rust genomen, ook al voelde mijn benen niet zwaar aan van de trainingen van de afgelopen dagen. Ik moest alleen even werken van 5 uur tot 7 uur, maar dat viel wel mee hoe zwaar dat was.

’s Middags ben ik samen met een vriend naar SDC geweest om bij het 2e te kijken. De A1 moest uit dus daar kon ik niet kijken. Mijn broer zijn team moest wel voetballen, maar hij deed niet mee dus daar ging ik ook niet kijken. Ik was daarom om half 3 ongeveer weer thuis en heb ik even cup a soup gemaakt. Het was voor mijn gevoel niet heel warm in huis en bij SDC was het ook niet bepaald warm dus vandaar. Tegelijkertijd zat ik lekker op de bank voor de televisie te wachten totdat ik naar werk kon gaan.

Op werk was het wel een beetje haasten om op tijd klaar te zijn met alles. Overal moest nog wat gebeuren dus veel heen en weer lopen en gauw alles doen. Gelukkig waren we met best veel mensen dus hebben we het uiteindelijk wel gered. Na werk had ik nog wat mooie Heineken glazen meegenomen voor mij en mijn broer, want die wou ze ook wel graag hebben. Kalijn haalde mij op dus het was makkelijk om deze glazen mee te nemen.

Na werk gingen we patat met kippenpootjes eten met de opa en oma van Kalijn. Dit hadden we gister afgesproken. Verder hebben we niet zo veel meer gedaan. Morgenochtend ben ik van plan om weer eens te gaan hardlopen. De laatste keer dat ik dit gedaan heb is ondertussen al weer een poosje terug. Ik ben benieuwd of ik nog steeds zo lang achter elkaar door kan lopen.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.