Ik was van plan om vanochtend te gaan hardlopen, maar dat is veranderd van ’s avonds. Ik weet van mijzelf dat ik ’s avonds makkelijker kan sporten dan ’s ochtends. ’s Ochtends kwam Kalijn nog even naar mij, want die moest ’s middags werken. We wouden een stukje gaan lopen maar dan in het bos of zoiets. We ging eerst ergens wat drinken, maar zodra we dat ophadden moesten we al weer terug, want het was al bijna half 3 en Kalijn moest 3 uur weg. Zodra Kalijn weg was heb ik de rest van de middag heel weinig gedaan. Het was vooral boven zitten en een spelletje spelen op de Xbox.

’s Avonds heb ik na het eten nog even boven gezeten om het wat te laten zakken en toen ben ik gaan hardlopen. Dit was weer voor het eerst sinds een aantal weken. Ik vind het zelf wel een beetje dom van mij dat ik er niet mee door ben gegaan, dus nu ga ik het weer oppakken. Een uur gewacht en toen mij omgekleed om te gaan hardlopen.

Ik had verwacht dat ik het conditioneel heel zwaar ging krijgen tijdens het hardlopen, maar dat was helemaal niet het geval. Ik had eerst nog vaak een paar minuten een raar gevoel in mijn knie, maar ook dat had ik niet meer. Nu kan ik toch wel echt zeggen dat het enige wat ik nog niet kan is contact sport. En dat al na nog geen 10 weken na de operatie. Dat is nu ook het geen waar we naar toe trainen om ook dat weer te kunnen doen. Aan het begin had ik geen doel qua kilometers, maar toen ik bijna thuis was zag ik dat ik 4,4 kilometer had gelopen en toen dacht ik bij mijzelf ik ga dat niet doen. Ik ga er dan van balen dat ik niet door heb gelopen naar 5 kilometer. En dat is dus ook wat ik heb gedaan, en wat voelde het goed om dat gedaan te hebben. Zelfs heb ik nog een korte interval van 4x 50 meter gedaan, dit heb ik in het midden van de loop gedaan. Het was zwaar, maar ik ben wel doorgegaan want ik wou niet lopen. Ik wou aan een stuk doorlopen, als ik dat na 6 weken kon moet ik dat nu al helemaal kunnen.

Na het lopen heb ik even beneden gezeten wat gedronken ben toen naar boven gegaan en heb ik even gedoucht en ben ik in bed gaan liggen. Morgen weer een lange dag school en daarna weer naar de fysio en nog folders.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.