Na een leuk en rustig weekend mocht ik vandaag weer naar school. Meteen beginnen met een lange dag, maar dat is ook wel lekker. De rest van de week behalve donderdag heb ik een korte dag school. ’s Ochtends had ik het super koud toen ik na het station moest fietsen. Ik vraag me af hoe ik dat ga doen als het echt winter is en echt koud wordt.

Na school heb ik nog even een tas folders gedaan. Gelukkig heb ik er niet zo heel veel en hoef ik morgen nog maar een half uurtje te lopen en dan ben ik alweer klaar. Ook tijdens het folders lopen had ik het koud gelukkig scheen de zon goed en kreeg ik het daardoor wel wat warmer.

Om 5 uur had ik weer een afspraak bij de fysio. Weer iets eerder erheen zodat ik even warm kon fietsen. Normaal fiets ik met 70 watt weerstand, maar vandaag had ik zin om het zwaar te krijgen op de fiets dus zette ik de weerstand op 140 watt. Hierna wat één en tweebenige sprongen gedaan en touwtje gesprongen. De sprongen gaan allemaal heel goed, maar het touwtjespringen is niks voor mij. Hierna weer het squaten en lunges gedaan, deze keer met 32 kilo. Aan het was aan het begin niet zo heel zwaar, maar later begon je toch wel te voelen dat het weer een stuk zwaarder was. Je kuiten steeds om en om trainen met 5 kilo was ook een oefeningen vandaag. Ik zei 5 kilo maar?!, maar toen ik begon was ik blij dat het maar 5 kilo was. Ik dacht 5 kilo is niks, maar toen ik even bezig was was het toch wel zwaar. Hierna heb ik weer de normale oefeningen gedaan. Dat zijn legpress, bovenbenen, hamstrings en bilspieren en in plaats van roeien heb ik op een rustig tempo hardgelopen en dan nog naar huis fietsen. Even goed en voelbaar getraind geeft altijd een goed gevoel. Ik ga liever helemaal bezweet en dat ik mijn spieren al voel naar huis dan dat ik mij fit voel als ik naar huis ga.

De rest van de avond niet zo heel veel gedaan, vooral lekker rusten.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.