Vandaag had ik naast het sporten op school een hele rustige dag. Ik moest eerst naar school tot 12 uur en daarna had ik weer de tafeltennis/badminton clinic. Ik heb het hele uur badminton gedaan, hierbij spring ik veel en stap ik ook regelmatig in. Naast het springen en instappen maak ik ook veel draai bewegingen zonder dat ik heel erg op mijn knie let. Ik voel helemaal niks en na een uur sporten heb ik ook geen pijn of iets in mijn knie. Dit lijkt mij een heel goed teken dat ik toch al wel draai bewegingen kan maken. Deze draaibewegingen zijn natuurlijk een stuk minder heftig dan die je op het veld maakt.

Aanstaande vrijdag ga ik voor het eerst op het veld echt een training doen samen met de fysio. Nu gaan we het laatste deel van de revalidatie in. Ja het laatste deel na 10 weken al kunnen zeggen dat je met nog een paar weken/maanden weer kan gaan voetballen na een voorste kruisband operatie, waar de normale revalidatie tijd 9-12 maanden is. Nog steeds vind ik alles ongelofelijk snel gaan en ik ben niet de enige die dat vind. Voor de fysio is dit ook iets nieuws en ook meerdere fysios zijn benieuwd hoe en gaat en vragen dat ook aan mij als ik daar ben. Voor hun is deze revalidatie ook helemaal nieuw, 2 maanden voordat ik geopereerd werd vroeg een fysio al of ik weer bij VAN DE KAMP & LOLKEMA ging revalideren omdat ik hier ook mijn vorige revalidatie heb gedaan. Aangezien dit de enige fysiotherapeut is met een sportzaal waar ik meer bezig ben dan dat ik in de kamer zit en er een beetje aan me knie gevoeld en gedaan wordt.

Na school moest ik mijn folder wijk nog afmaken en om 6 uur moest ik weer werken. De folders had ik zo af, want Kalijn ging mij helpen ik hoefde al niet zo heel veel meer te lopen. Na de folders heb ik even wat gehaald bij de Plus wat we hadden gewonnen. De rest van de middag hebben we voor de open haard gezeten, want het was weer een koude dag vandaag. Rond 5 uur bracht Kalijn mij weer naar huis en heb ik even gegeten en ben ik naar werk gegaan. Na werk ben ik snel naar huis gegaan, want het Nederlands elftal moest voetballen. Hier heb ik de rest van de avond naar gekeken en ik ben bezig geweest voor school.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.