Vandaag eerst lekker uitgeslapen en even gedoucht hierna mijn spullen voor school klaargezet en ontbeten. Ik hoefde de trein van half 1 pas te pakken, maar Kalijn kwam langs mij en zei dat ze me ook wel kon brengen aangezien zij ook die richting op moest. Op school was ik van plan om iets voor stage te regelen, maar door een lang gesprek kon dat niet.

Na school ben ik wel weer met de trein naar huis gegaan en moest ik lopen vanaf het station naar huis, maar gelukkig kwam ik weer iemand tegen die ik ken en kon ik achterop. Ik kon niet zo heel lang thuis zitten, want ik moest voor het eerst sinds een lange tijd weer werken bij Fat Alice. Ik heb hier zolang niet gewerkt omdat ik eerst op vakantie ging en toen we 3 dagen terug waren werd ik al weer geopereerd. Ik voelde eerst altijd na een langere tijd stilstaan en af en toe wat beweging een vermoeide gevoel in mijn knie. Ik had gevraagd of ik op een rustige dag kon gaan beginnen en het was ook niet zo heel druk. Ik heb de hele avond niks van mijn knie gemerkt, gelukkig ook maar en nu kan ik hier ook weer meer gaan werken. Hier ben ik afwasser dus ik sta heel lang achter elkaar en ik loop alleen maar kleine stukjes. Doordat ik niet zoveel beweeg was ik bang dat ik dat vermoeide gevoel ging krijgen wat ik ook voordat ik werd geopereerd zou krijgen, maar helemaal niks gelukkig.

Na werk heb ik thuis nog even wat gegeten wat ik voor het werk niet kon omdat ik al redelijk vroeg moest beginnen. Na het eten heb ik even op de laptop gezeten wat dingetjes gedaan en heb ik lekker gedoucht en in bed gaan liggen. Ik moet er morgen weer vroeg uit voor school en uit school moest ik direct door naar de fysio.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.