Een mindere nacht, maar gelukkig wel weer iets betere dag.

Ik had gehoopt dat ik beter zou slapen, maar helaas was dit niet het geval. Ik voelde me heel raar de hele avond, had een beetje irritante pijn en kon mijn draai maar niet vinden. Gelukkig heb ik nog wel een paar uurtje slaap gehad.

’s Ochtends kwam de voorzitter van SDC op bezoek. We hebben het meer dan een uur over van alles gehad, maar vooral mijn knie en de methode die er gebruikt is. Dankzij hem zijn wij in dit hele traject gekomen, want we hebben veel informatie gehad.

’s Middags had ik een afspraak bij de fysio. Samen met mijn vader ging ik hierheen. Eenmaal bij de fysio hadden we het over een brief die we hadden meekregen, want wij zelf en de fysio snapte het niet. Er stond op dat ik na 3-4 maanden pas zou kunnen hardlopen, maar volgens het LARS protocol zou dat al binnen een aantal weken moeten kunnen. Hij had daarom naar het ziekenhuis in Genk gebeld en gevraagd hoe het zat. Hij zei tegen ons dat hij een mail had gestuurd naar prof. dr. Bellemans en zodra hij daar antwoord van had gekregen liet hij het ons weten.

Verder heb ik ook nog nieuwe oefeningen gekregen. Deze zijn echt om mijn bovenbeenspieren weer op gang te krijgen en een beetje te trainen. Ik moet 3x per dag mijn been gestrekt optillen, hem buigen tot ong. 45 graden en mijn knieholte naar beneden drukken, en dat allemaal 10x en 3 maal herhalen. Ook heb ik nog een apparaat mee naar huis gekregen waarmee ik ook mijn knie kan buigen, maar dan is mijn goede been er nog voor om het gecontroleerd te kunnen doen. Deze oefening moet ik per dag 2 minuten doen en als het goed gaat moet ik steeds verder opbouwen.

Na de fysio ben ik zoals zo vaak de afgelopen dagen weer eens op de bank gaan hangen. Ook omdat ik mij vanaf de middag een beetje raar begon te voelen. Zwak, vermoeid, beetje irritante pijn en had het de hele dag al warm ook al deed ik helemaal niks.

Verder de dag dus niet zo heel veel gedaan. Nog wel eventjes mijn ogen dicht gedaan op de bank, maar niet te lang anders slaap ik vanavond niet zo goed.

’s Avonds ook gewoon op mijn bed gelegen en vooral veel op mijn laptop dingetjes doen. En hopen op weer een betere nacht.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.