Vandaag begonnen met een dag school tot 4 uur. We mochten iets eerder weg waardoor ik de trein van 10 voor 4 kon halen en mooi op tijd bij de fysio kon zijn. Ik zou normaal de trein van 10 voor half 5 hebben en dan zou ik rond kwart voor 5 bij de fysio zijn. Nu was ik er mooi op tijd, mijn broer had mij wel gebracht, want het regende wel een beetje hard.

Bij de fysio heb ik vooral de stabiliteit getraind, want morgen ga ik op het voetbalveld aan de gang en als ik dan vandaag een zware krachttraining zou doen is de kans groot dat ik dat morgenmiddag nog wel zou gaan voelen. De stabiliteit nu was met veel sprongen, naar buiten naar binnen naar voor en naar achter alle kanten ben ik wel opgesprongen. Voordat ik hiermee begon heb ik nog op de bosu bal gesprongen. Eerst stapte ik er altijd op maar nu moet ik met een sprongetje erop. Hierbij moest ik mij goed concentreren, want anders ging het niet goed. Ook heb ik een serieus zwaar trainings schema meegekregen voor volgende week. Ik ga dan namelijk op vakantie, maar ik moet ook daar aan mijn revalidatie blijven werken. Vandaar had ik gevraagd of hij een schema voor mij kon maken voor 3 trainingen en die heb ik gekregen. Ik zal morgen een foto van de schema’s in mijn verhaal zetten voor als jullie ge├»nteresseerd zijn.

Na de fysio ben ik naar huis gelopen en heb even lekker gegeten daar was ik wel aan toe namelijk. De rest van de avond heb ik niet zo heel veel gedaan.