Vandaag begonnen met een korte dag school en daarna met de trein naar huis gegaan en mijn spullen gepakt voor de eerste veldtraining van vanmiddag. Eerst ging ik samen met Kalijn nog naar het dorp en even gezeten thuis.

’s Middags om 4 uur was het dan tijd om te gaan trainen op SDC. Begonnen met een normale voetbal warming-up. Hierna begonnen met wat sprong en stabiliteit oefeningen het was vooral gericht op sprongkracht en schaatssprongen van hoedje naar hoedje. Beide oefeningen ging heel goed en wat was het spannend om weer op het veld bezig te zijn. Ik was zelf een beetje zenuwachtig, want het is al zo lang geleden dat ik voor het laatst getraind heb.

Na alle sprongen was het dan tijd om met de bal bezig te gaan. Ik kan het wel uitleggen, maar de videos zeggen genoeg lijkt mij. Het was wel weer even wennen om zulk soort oefeningen met de bal te doen, maar ik vond dat het heel goed ging voor de eerste keer. Dit zijn een aantal oefeningen die ik heb gedaan. De oefening dat ik de bal om borst aanneem en terug pass heb ik ook gedaan met mijn hoofd en nog dribbelen op de positie en dan de bal terug passen met binnenkant en wreef met beide benen.

Hierna moest ik ook nog wat aan kracht doen maar dan niet met gewichten maar op een heel hoog tempo. Dit voelde ik erna wel en daarom ging ik daarna alleen nog meer wat balgevoel oefeningetjes doen. Deze oefeningen ga je hieronder zien.

Na de veldtraining was ik nog niet helemaal gesloopt, maar ik had wel een heel voldaan gevoel. Ik vond het aan het begin heel spannend zoals ik zei, maar ik had tijdens de training nergens last van en alles ging goed voor mijn gevoel. Nu willen we dit elke week een keertje doen om zoveel mogelijk aan het veld te gaan wennen en om het balgevoel weer terug te krijgen. Maar ook omdat we snel weer iets meer erbij kunnen doen. Het meest zin heb ik in lange ballen of op doel schieten.

Na de training snel naar huis gegaan en omgekleed om door te kunnen gaan naar de kapper. Haar weer kort laten knippen voor de vakantie. Hierna naar huis gegaan om te kunnen eten en daarna weer naar het dorp om spulletjes te halen. Hierna weer naar huis gegaan en de rest van de avond lekker niks gedaan.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.