Vanmorgen vroeg naar Amersfoort gegaan voor het groepsgesprek met Health Caddy. Health Caddy is bezig met het maken van een website en applicatie waar zij ervaringen en tips van mensen opzetten die hun kruisband al gescheurd hebben voor mensen die hem net gescheurd hebben. Ik kon mij inschrijven door een enquete in te vullen. Hier moest ik neerzetten wanneer ik hem gescheurd had en wat ik er aan heb laten doen. Dit was heel kort en omdat ik nu die Lars band heb, hebben ze ook mij uitgenodigd om daar informatie over te geven. Vanaf half 11 tot 2 uur hebben we daar gezeten met nog 6 andere en 2 die vragen stelde aan ons. Dit is opgenomen en hieruit maken zij een verhaal op en die komt op de website en in de app. Het zal nog wel even duren voordat de app online staat en de website zal nog een aantal weken duren, maar zodra ze allebei online zijn laat ik het weten. Ook hier hoorde ik weer dat het verschil tussen en Lars band en de hamstring methode zo groot is. Ik doe nu al het zelfde of zelfs meer als mensen die in april/juni zijn geopereerd. Hierdoor was het gesprek heel interessant voor mij maar ook voor de andere. Ook zij vonden het raar dat het door zo’n bandje zo snel gaat ineens. Als het goed is blijven wij door die 2 mensen die het gesprek hebben begeleid op de hoogte gehouden hoe alles ervoor staat en al ze vragen hebben mogen ze altijd vragen stellen. Ze hebben onze gegevens en ik doe het graag, omdat je het zelf ook heb meegemaakt is het juist voor die gene bij wie het recent gebeurd is of die die pech nog gaan krijgen fijn om ook informatie van mensen te krijgen die het hebben meegemaakt. Na het gesprek hebben wij een broodjes gegeten en nog een beetje na gepraat.

Iets voor 3 was ik weer in Putten en ben ik snel naar SDC gegaan, want ik wou de wedstrijd van de A1 nog zien. Deze wedstrijd was heel spannend, want in de laatste minuut scoorde ze uit een vrije trap de gelijkmaker. Het heel koud aan de zijlijn, maar voor deze wedstrijd was dat het waard. Toen de wedstrijd was afgelopen ben ik snel naar huis gegaan, want ik moest nog werken van 5 tot 7. Gelukkig niet zo heel lang, want ik voelde mijn spieren aardig van de training van gister. Normaal heb ik nooit spierpijn omdat ik uitfiets, roei of loop, maar dat heb ik gisteren niet gedaan.

Na werk ben ik thuis gegeten en mijn spullen gepakt voor het weekje weg. Dat had ik nog niet gedaan en ik ga over een aantal uur weg. De rest van de avond niet zo heel veel gedaan verder.

Benieuwd hoe het verder gaat volg dan deze website of mijn twitter pagina.

Ik houd mijn revalidatie ook bij om mijn instagram. Dus hierop kunt u mij ook gaan volgen als u benieuwd bent.